Veiling Tudor horloge tijdens Historic Grand Prix Zandvoort levert 10 duizend euro op

Veiling Tudor horloge tijdens Historic Grand Prix Zandvoort levert 10 duizend euro op

Gassan Diamonds heeft een Tudor Heritage Chrono chronograaf geveild tijdens de Historic Grand Prix Zandvoort. De opbrengst van maar liefst 10 duizend euro is voor het Lymph&Co fonds. Gassan Diamonds verblijdde daarnaast ook de racewinnaars en Jan Lammers met het exclusieve horloge.

Het Lymph&Co fonds is opgericht door Bernhard van Oranje, die het bijzondere horloge tijdens de Historic Grand Prix Zandvoort aan de hoogste bieder overhandigde. Het Lymph&Co fonds steunt grensverleggend onderzoek naar de behandeling van lymfklierkanker.

Tudor pakt uit

Tudor is de official timekeeper van de Historic Grand Prix Zandvoort. Dat was goed nieuws voor de racewinnaars tijdens het evenement. Zij werden verblijd met een Tudor Heritage Chrono chronograaf-horloge.

Gassan Diamonds, Tudor, de Historische Auto Ren Club en Circuit Park Zandvoort hebben Jan Lammers een persoonlijk exemplaar van de Tudor Heritage Chrono chronograaf overhandigd. De naam van de legendarische coureur staat achterop het horloge gegraveerd. Lammers kreeg de chronograaf als eerbetoon voor zijn verdiensten voor de autosport in Nederland.

_MG_2785