Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Mag ik tijdens de Historic Grand Prix dagen met een zogenaamde ‘Paddock/Hoofdtribune’ toegangskaart ook het duinenterrein op?
Een Paddock / Tribune kaart geeft toegang tot het gehele terrein, dus ook de duinen!

Is er een tijdschema van het evenement?
Jazeker, deze vindt u via deze link. Gedetailleerde informatie over het programma inclusief deelnemerslijsten vindt u hier.

Ik heb een historische raceauto. Kan ik mij inschrijven voor één van de races?
Of u met uw historische raceauto aan een van de races kunt deelnemen hangt af van het type auto en of deze aan alle reglementaire voorwaarden voldoet. Ook dient u in het bezit zijn van de juiste licentie om te mogen racen. Om te weten te komen of u kunt deelnemen, stuur dan een mail met daarin uw gegevens, alsmede informatie over de auto waarmee u wilt gaan racen naar het secretariaat van de HARC via secretariaat@harc.nl.

Ik zou in aanmerking willen komen voor een persaccreditatie, hoe kan ik die aanvragen?
Om in aanmerking voor een persaccreditatie te komen dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Deze voorwaarden zijn te lezen op de website van Circuit Zandvoort, via https://www.circuitzandvoort.nl/nl/pers/accreditatie-criteria. Wanneer u na het lezen van de voorwaarden meent in aanmerking te kunnen komen voor een accreditatie, doe dan een aanvraag via het accreditatie formulier: https://www.circuitzandvoort.nl/nl/pers/accreditatie-formulier.

Kan ik met mijn auto op het circuitterrein parkeren?
Tijdens de Historic Grand Prix Zandvoort rijden er zaterdag en zondag vanaf Parking ‘De Zuid’ aan het Ir. Friedhoffplein in Zandvoort gratis pendelbussen naar het circuit en terug.

Zijn er kampeerfaciliteiten op of rond het circuit?
Op het terrein van het circuit zelf zijn geen kampeerfaciliteiten aanwezig. Wel zijn er diverse campings in de directe nabijheid van het circuit gelegen. Op de website van de VVV Zandvoort is uitgebreide informatie over alle campings in Zandvoort beschikbaar, www.vvvzandvoort.nl.

Is er een overzicht van hotels in de buurt van het circuit?
In de toeristenplaats Zandvoort zijn niet alleen vele hotels te vinden, maar ook een uitgebreid aanbod van pensions, Bed & Breakfasts en vakantiewoningen. Kijk voor een compleet overzicht van alle mogelijkheden op de website van de VVV Zandvoort, www.vvvzandvoort.nl.

Is Circuit Park Zandvoort ook bereikbaar met het openbaar vervoer?
Het circuit is zowel per trein als bus prima bereikbaar. Het NS station ‘Zandvoort aan Zee’ ligt op 10 minuten loopafstand van het circuit. Daarnaast stopt de bus lijn 81 van Connexxion direct voor de hoofdingang van Circuit Park Zandvoort. Kijk voor de dienstregeling van de trein op www.ns.nl of van de bus op www.connexxion.nl.

Kan ik met mijn auto op het circuitterrein parkeren?
Tijdens de Historic Grand Prix zijn er op het terrein van het circuit helaas geen parkeerfaciliteiten voor bezoekers beschikbaar. Wél staan alle openbare parkeerplaatsen langs de Boulevards, alsmede de openbare parkeerterreinen en garages geheel tot beschikking van de bezoekers. Kijk voor een overzicht van alle parkeerfaciliteiten en tarieven op: http://www.vvvzandvoort.nl/info-zandvoort/parkeren-in-zandvoort-aan-zee/

Mag ik mijn hond meenemen naar het circuit?
Honden zijn helaas niet toegestaan op het circuit, in de eerste plaats vanwege de veiligheid op de baan. Daarbij moet ook in ogenschouw worden genomen dat het geluid dat de deelnemende auto’s van de Historic Grand Prix ook schadelijk en pijnlijk voor het gehoor van uw hond kan zijn.

Kan ik de officiële programmaboeken van de voorgaande edities van de Historic Grand Prix nog nabestellen?
Ja, dit is mogelijk, stuur hiervoor een mail naar info@historicgrandprix.nl.

Mijn vraag staat er niet tussen.
Neem dan contact met ons op.