Vaderdag cadeautip: Historic Grand Prix Zandvoort Special Gift Package!

Vaderdag cadeautip: Historic Grand Prix Zandvoort Special Gift Package!

Wat geef je de beste en liefste vader tijdens Vaderdag? Een Historic Grand Prix Zandvoort Special Gift Package! Vader krijgt twee feestelijk verpakte toegangskaarten voor het populaire evenement, plus een tegoedbon voor het programmaboek. Op 31 augustus en 1 en 2 september is Circuit Zandvoort de internationale hotspot voor de mooiste historische raceklassen en demo’s. Welke vader wil daar nou niet bij zijn?

Je kunt kiezen uit twee feestelijke cadeaus. De Day Voucher bevat twee toegangskaarten voor één dag, plus een voucher voor het officiële programmaboek. Voor 55 euro inclusief verzendkosten geef je je vader en bijvoorbeeld jezelf een prachtige dag cadeau. De Weekend Voucher maakt van Vaderdag nog meer een feestdag. Vader wordt verwend met twee toegangskaarten voor alle drie de dagen, plus een tegoedbon voor het programmaboek. De Weekend Voucher kost 95 euro, inclusief verzendkosten en ruim twee maanden voorpret.
Elke toegangskaart in de Special Gift Packages biedt toegang tot de paddock, de tribunes en het duinterrein.

Formule 1 en veel meer

De Historic Grand Prix Zandvoort trekt elk jaar tienduizenden bezoekers, die genieten van onder meer races van Formule 1-auto’s uit de jaren ’70 en ’80 en ‘Le Mans’ sportscars. Dit jaar is het programma bovendien uitgebreid met de nieuwe FIA Historic Formula 3 European Cup. Deze klasse voor Formule 3-auto’s uit de periode 1971 -1984 rijdt exclusief tijdens de Historic Grand Prix Zandvoort! Ook nieuw is het optreden van de klasse Tourenwagen Classics, met onder meer een veld DTM-auto’s uit de jaren ’80 en ’90.
De Historic Grand Prix Zandvoort presenteert traditioneel een even bijzonder als afwisselend demo-programma. Ook dit jaar komen er weer spraakmakende bolides en rijders in actie!

Bestelgegevens

cadeaupakket met twee dagkaarten en 1 programmaboek voor € 55
cadeaupakket met twee weekendkaarten en 1 programmaboek voor € 95

 

Prijs inclusief bezorgkosten en BTW. Bezorging binnen twee werkdagen.

Uw gegevens

Bestelling op een ander adres laten bezorgen

Afleveradres