Time schedule

Time schedule

The time schedule (version 6) for the Historic Grand Prix 2020 is available below. Please note! Because of the current Covid-19 situation, this timetable can be changed on a daily basis. The complete programme is subject to changes.

 
Friday 4 September    
09:00 – 09:20 Masters Historic Formula One Free Practice, 20 minutes
09:30 – 09:50 NK RECO GTTC Qualification, 20 minutes
10:00 – 10:40 Aston Martin Masters Endurance Legends Free Practice, 40 minutes
10:50 – 11:15 100 Meilen Trophy Qualification 1, 25 minutes
11:25 – 11:50 Masters Historic Sports Cars Free Practice, 25 minutes
12:00 – 12:20 Kampf der Zwerge Qualification 1, 20 minutes
12:20 – 13:20 Break
13:40 – 14:05 Masters Historic Formula One Qualification, 25 minutes
14:15 – 14:35 HARC NK82-90 Qualification, 20 minutes
14:45 – 15:10 Dunlop Historic Endurance Cup (HEC/HTGT/Pre ’66) Qualification 1, 25 minutes
15:20 – 16:00 Aston Martin Masters Endurance Legends Qualification, 40 minutes
16:10 – 16:35 100 Meilen Trophy Qualification 2, 25 minutes
16:45 – 17:05 Historic Monoposto Racing Qualification 1, 20 minutes
     
     
Saturday 5 September    
09:00 – 09:40 Masters Gentlemen Drivers Qualification, 40 minutes
09:55 – 10:15 Historic Monoposto Racing Race 1, 20 minutes
10:30 – 11:00 Masters Historic Sports Cars Qualification, 30 minutes
11:15 – 11:40 HARC NK82-90 Race 1, 25 minutes
11:55 – 12:20 Kampf der Zwerge Qualification 2, 20 minutes
12:35 – 13:15 Aston Martin Masters Endurance Legends Race 1, 40 minutes
13:30 – 13:55 NK RECO GTTC Race 1, 25 minutes
14:10 – 14:40 100 Meilen Trophy Race 1, 30 minutes
15:00 – 15:25 Masters Historic Formula One Race 1, 25 minutes
15:40 – 16:05 Dunlop Historic Endurance Cup (HEC/HTGT/Pre ’66) Qualification 2, 25 minutes
16:20 – 16:45 Kampf der Zwerge Race 1, 25 minutes
17:00 – 17:20 Historic Monoposto Racing Qualification 2, 20 minutes
     
     
Sunday 6 September    
08:45 – 09:10 NK RECO GTTC Race 2, 25 minutes
09:25 – 10:55 Masters Gentlemen Drivers Race, 90 minutes
11:10 – 11:30 Historic Monoposto Racing Race 2, 20 minutes
11:45 – 12:25 Aston Martin Masters Endurance Legends Race 2, 40 minutes
12:40 – 13:05 Kampf der Zwerge Race 2, 25 minutes
13:25 – 13:50 Masters Historic Formula One Race 2, 25 minutes
14:05 – 14:35 100 Meilen Trophy Race 2, 30 minutes
14:55 – 15:55 Masters Historic Sports Cars Race, 60 minutes
16:10 – 16:35 HARC NK82-90 Race 2, 25 minutes
16:50 – 18:50 Dunlop Historic Endurance Cup (HEC/HTGT/Pre ’66) Race, 120 minutes

PHOTOS

EVENT IMPRESSIONS

& PARADE PICTURES

VIDEOS

EVENT &

PROMOTION VIDEOS