Souvenirboekwerk 2016 een ware klassieker

Souvenirboekwerk 2016 een ware klassieker

RTL GP Magazine heeft wederom een fraai souvenirboekwerk geproduceerd voor de Historic Grand Prix. Dit glossy collectors item telt maar liefst 100 pagina’s en 170 foto’s.

Het is dan ook opnieuw veel meer dan een programmaboek, want deze bijzondere uitgave viert de historie van het circuit van Zandvoort met tal van fantastische foto’s en anekdotes.

Mark Koense, mede-uitgever en hoofdredacteur van RTL GP Magazine: “We zijn er trots op dat we vanaf het eerste uur partner zijn geweest van dit unieke evenement. Circuit Park Zandvoort en de HARC hebben een prachtig fenomeen gecreëerd dat bovendien elk jaar nòg beter wordt. Het is mooi dat we daar deel van uit mogen maken en onze bijdrage eraan kunnen leveren, onder andere in de vorm van dit bijzondere boekwerk.”

Een greep uit de inhoud: fantastische foto’s uit het drieliter F1-tijdperk, een terugblik op de Zandvoortse Formule 3-geschiedenis, een rondje over het circuit anno 1977, sfeervolle ansichtkaarten uit 1964, bladeren door oude circuitagenda’s, Jan Lammers over zijn Samson Shadow, Gijs van Lennep over de Porsche 917, BMW’s rijke racehistorie op Zandvoort, de technische keuring van weleer op de boulevard, een fotografische collage van Zandvoortse trivia etc. Het is, kortom, een uniek boekwerk om je hart aan op te halen!

Bovendien kost deze Souvenir Edition slechts 5 euro! Het is vanaf vrijdag 2 september as. op het circuit te verkrijgen bij de kassa’s en in de RTL GP Magazine shop (op Paddock 2), maar ook achteraf te bestellen in de webshop op www.rtlgpmagazine.nl.