Paddock Club

Paddock Club

In de Paddock Club van de Historic Grand Prix Zandvoort ontbreekt het de gasten aan niets. Laat u verrassen door de catering op Grand Prix-niveau en maak kennis met de andere gasten, bijvoorbeeld op het terras met eersteklas zicht op de Tarzanbocht. U bent van harte welkom op 6, 7 en 8 september!  

De Paddock Club is het domein van levensgenieters en liefhebbers van historische autosport, die de Historic Grand Prix Zandvoort op een bijzondere wijze willen beleven. Voor ondernemers biedt de Paddock Club bovendien een unieke kans om relaties én zichzelf een onvergetelijke dag te bezorgen en nieuwe contacten te leggen.

Bijzondere ervaring

De Paddock Club is gesitueerd aan de binnenzijde van de wereldberoemde Tarzanbocht. Op het terras heeft u een uitstekend zicht op de races. Tijdens een ‘Meet & Greet’ met hoofdrolspelers op het circuit en gedurende een pitwalk hoort u alles over de bijzondere auto’s en de beslissende inhaalacties. Een parkeerplaats op het circuitterrein maakt ook onderdeel uit van de diverse eendaagse en meerdaagse VIP-arrangementen. Het Paddock Club-team kijkt naar u uit!

Bestelgegevens

Friday afternoon lounge
arrangementen à € 125,00
Zaterdag 7 september
arrangementen à € 240,00
Zondag 8 september
arrangementen à € 240,00
Zaterdag en zondag
arrangementen à € 415,00
3-dagen
arrangementen à € 495,00

Uw gegevens

Bestelling op een ander adres laten bezorgen

Afleveradres

Prijzen zijn inclusief 21% BTW. Na betaling wordt er naar het opgegeven e-mailadres een BTW-factuur gezonden.