Paddock Club

Paddock Club

In het weekeinde van 31 augustus en 1 en 2 september 2018 is de Paddock Club ‘the place to be’. De Historic Grand Prix Zandvoort biedt een unieke kans om uzelf en uw relaties een onvergetelijke dag te bezorgen en nieuwe contacten te leggen. In de exclusieve Paddock Club, aan de gehele binnenzijde van de Tarzanbocht, ontbreekt het de gasten aan niets.

Eerdere edities van de Historic Grand Prix Zandvoort waren een succes. Dat geldt met name ook voor de Paddock Club. De gasten genoten van het beste wat de historische autosport te bieden heeft, van de hoogwaardige catering, het zonnige terras en de gesprekken met relaties, coureurs en overige gasten. Tijdens de Historic Grand Prix Zandvoort 2018 bent u wederom welkom voor een meer dan bijzondere ervaring. Op vrijdagmiddag zal weer de ‘Friday afternoon lounge’ worden gehouden.

VIP-arrangementen
De Paddock Club is niet alleen ‘the place to be’ voor ondernemers die relaties en zichzelf willen trakteren op een arrangement dat alle zintuigen streelt. De exclusieve club is er voor alle liefhebbers die de Historic Grand Prix op een bijzondere wijze willen beleven.

De Paddock Club is aan de binnenzijde van de wereldberoemde Tarzanbocht worden gesitueerd. Op het terras heeft u een uitstekend zicht op de races. Tijdens een ‘Meet and Greet’ met de hoofdrolspelers op het circuit en gedurende de pitwalk hoort u alles over de bijzondere auto’s en de beslissende inhaalacties. Een parkeerplaats op het terrein maakt ook onderdeel uit van de diverse VIP-arrangementen.

Bestelgegevens

Friday afternoon lounge
arrangementen à € 125,00
Zaterdag 1 september
arrangementen à € 240,00
Zondag 2 september
arrangementen à € 240,00
Zaterdag en zondag
arrangementen à € 415,00
3-dagen
arrangementen à € 495,00

Uw gegevens

Bestelling op een ander adres laten bezorgen

Afleveradres

Prijzen zijn inclusief 21% BTW. Na betaling wordt er naar het opgegeven e-mailadres een BTW-factuur gezonden.