Paddock Club

Paddock Club

In de Paddock Club van de Historic Grand Prix Zandvoort ontbreekt het de gasten aan niets. Laat u verrassen door de catering op Grand Prix-niveau en maak kennis met de andere gasten, op een unieke locatie op het evenemententerrein. U bent van harte welkom op 4, 5 en 6 september!  

De Paddock Club is het domein van levensgenieters en liefhebbers van historische autosport, die de Historic Grand Prix Zandvoort op een bijzondere wijze willen beleven. Voor ondernemers biedt de Paddock Club bovendien een unieke kans om relaties én zichzelf een onvergetelijke dag te bezorgen en nieuwe contacten te leggen.

Bijzondere ervaring
Tijdens een ‘Meet & Greet’ met hoofdrolspelers op het circuit en gedurende een pitwalk hoort u alles over de bijzondere auto’s en de beslissende inhaalacties. Vanzelfsprekend wordt ook de inwendige mens de gehele dag voorzien van hapjes en drankjes. Een parkeerplaats op het circuitterrein maakt ook onderdeel uit van de diverse eendaagse en meerdaagse VIP-arrangementen. Het Paddock Club-team kijkt naar u uit!

Meer informatie wordt binnenkort bekend gemaakt.