Kerstman dol op scherp geprijsde Historic Grand Prix kaarten

Kerstman dol op scherp geprijsde Historic Grand Prix kaarten

De Historic Grand Prix Zandvoort 2017 vindt plaats tijdens de eerste drie dagen van september. Met de cadeauverpakkingen van het evenement kan de voorpret nú al beginnen. Bestel uw Special Gift Package als gewild geschenk onder de kerstboom of trakteer uzelf en profiteer van de tijdelijke eindejaarskorting!

Van vrijdag 1 september tot en met zondag 3 september 2017 staat Circuit Park Zandvoort in het teken van de zesde Historic Grand Prix Zandvoort. Zoals de vele fans gewend zijn, wordt het weer een internationaal topevenement met toonaangevende historische raceklassen en bijzondere demonstraties. Het raceprogramma wordt een mix van populaire ‘oude bekenden’, zoals het FIA Masters Historische Formule 1-kampioenschap, maar ook aansprekende raceseries die volgend jaar voor het eerst hun opwachting maken.

Erik Weijers, COO van Circuit Park Zandvoort: “We zijn druk bezig om het programma vorm te geven. Daarbij is het leuk om het enthousiasme te ervaren van al die prachtige raceklassen waar we contact mee hebben.”

Het demoprogramma vervult traditioneel een hoofdrol en wordt volgend jaar nog gevarieerder.

Geliefd kerstcadeau
Een Historic Grand Prix Zandvoort Special Gift Package is het ultieme cadeau voor iedere autoliefhebber. De Kerstman kan op www.historicgrandprix.nl/cadeau kiezen voor een cadeauverpakking met twee toegangskaarten voor één dag, plus het officiële programmaboek. Deze ‘racy’ verpakte Day Voucher kost slechts 45 euro inclusief verzendkosten. Het allermooiste geschenk voor onder de kerstboom is de Weekend Voucher, met twee kaarten voor alle drie de dagen en een voucher voor het officiële programmaboek. Dit cadeau om nooit meer te vergeten kost 85 euro inclusief verzendkosten.
De Day – en Weekend Vouchers zijn ook een slimme koop voor iedereen die zichzelf wil trakteren of op zoek is naar een verjaardagscadeau. Snelle beslissers hebben niet alleen acht maanden voorpret, maar profiteren ook van een gereduceerde prijs.