Historic Grand Prix Zandvoort Classic Car Parking verandert boulevard in openluchtmuseum

Historic Grand Prix Zandvoort Classic Car Parking verandert boulevard in openluchtmuseum

Bezoekers van de Historic Grand Prix Zandvoort die met hun klassieke auto komen, zijn welkom op de Classic Car Parking. De Zandvoortse boulevard tussen het Holland Casino en het Palace Hotel wordt op 5 en 6 september een openluchtmuseum voor auto’s met een bouwjaar tot en met 1985. Een gratis shuttledienst zorgt voor het vervoer van en naar het circuitterrein.

De Classic Car Parking tickets zijn binnenkort verkrijgbaar op deze pagina.

De Classic Car Parking heeft zich de afgelopen edities van de Historic Grand Prix Zandvoort bewezen. Op de boulevard, die het hele jaar alleen toegankelijk is voor voetgangers, staan de meest uiteenlopende klassiekers opgesteld. Tijdens de openingstijden, van 8:00 tot 22:00 uur, wordt er continu toezicht op de vaak kostbare auto’s gehouden.

De Classic Car Parking is bereikbaar via het Schuitengat, de weg naast de vestiging van supermarkt Dirk van den Broek.

Schermafbeelding 2015-05-28 om 18.54.38

Groepen en clubs welkom

Elke bezoeker met een klassieke auto met een bouwjaar tot en met 1985 is op 5 en 6 september meer dan welkom. Eigenaren van een klassieker die als groep of vanuit een merkenclub een bezoek aan de Historic Grand Prix Zandvoort willen brengen, kunnen in overleg bij elkaar parkeren.

Gratis shuttledienst

Autobussen verzorgen op zaterdag en zondag een shuttledienst tussen de Classic Car Parking en de hoofdingang van Circuit Zandvoort. De busrit, op zich al een belevenis, is gratis voor elke bezoeker van de Historic Grand Prix Zandvoort.