Historic Grand Prix Zandvoort opent Classic Car Parking op boulevard

Historic Grand Prix Zandvoort opent Classic Car Parking op boulevard

Bezoekers van de Historic Grand Prix Zandvoort die met een klassieke auto komen, zijn welkom op de Classic Car Parking. De boulevard tussen het Holland Casino en het Palace Hotel wordt 2 en 3 september een openluchtmuseum van auto’s met een bouwjaar tot en met 1985. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reserveer snel een plaats voor slechts € 10 per dag.

Klassieke autobussen verzorgen twee dagen lang een shuttledienst tussen de Classic Car Parking en de hoofdingang van Circuit Park Zandvoort. De busrit, op zich al een belevenis, is gratis voor elke bezoeker van de Historic Grand Prix Zandvoort. Erik Weijers, COO van Circuit Park Zandvoort: “We maken van de Classic Car Parking een evenement op zich.”

“Net als de rijdersparade, is ook de Classic Car Parking tot stand gekomen in overleg en in goede samenwerking met Gemeente Zandvoort”, stelt Weijers tevreden vast. “Met de Classic Car Parking wordt de gezellige Grand Prix-sfeer in het dorp nog beter.”

Schermafbeelding 2015-05-28 om 18.54.38

Groepen en clubs welkom

Elke individuele bezoeker met een klassieke auto met een bouwjaar tot en met 1985 is meer dan welkom. Eigenaren van een klassieker die als groep of vanuit een merkenclub een bezoek aan de Historic Grand Prix Zandvoort willen brengen, kunnen in overleg bij elkaar parkeren. De Classic Car Parking is op 2 en 3 september van acht uur ’s ochtends tot tien uur ’s avonds geopend. Gedurende de openingstijden is er continu toezicht op de voertuigen. Parkeren op de Classic Car Parking kost tien euro per auto per dag.