Historic Grand Prix Zandvoort app leuke en handige metgezel van enthousiaste toeschouwers

Historic Grand Prix Zandvoort app leuke en handige metgezel van enthousiaste toeschouwers

De nieuwe Historic Grand Prix Zandvoort app maakt een bezoek aan het historische race- en demo-evenement op 31 augustus en 1 en 2 september nóg leuker. De gratis app voor Android en iOS is het hele jaar door actueel, onder meer met het laatste nieuws en leuke en interessante nabeschouwingen. Heeft u de app nog niet geïnstalleerd? Doe dat dan vandaag nog!

De selfie layers zijn het leukste ‘fun-element’ van de Historic Grand Prix Zandvoort app, aldus de toeschouwers die de app hebben gedownload. Met dank aan de Historic Grand Prix Zandvoort-partners BMW, Gassan, Euromaster en Porsche kon iedereen zichzelf als coureur of in de BMW-racesetting vereeuwigen.

De app wees de bezoekers letterlijk de weg met een praktische plattegrond van het circuitterrein. Dankzij onder meer live timing en de Circuit Zandvoort tracker, die live laat zien waar de auto’s zich op het circuit bevinden, was elke race en training nog beter te volgen.

Iedere bezoeker die de Historic Grand Prix Zandvoort app ‘op zak’ had, miste dankzij het actuele tijdschema niets van de actie. Wie bijvoorbeeld het Historic Grand Prix Zandvoort-debuut van de spectaculaire Camathias Cup voor zijspanmotoren wilde zien, kon tijdig een mooi plekje langs het circuit zoeken.