Historic Grand Prix app boordevol informatie, fun en voordeel

Historic Grand Prix app boordevol informatie, fun en voordeel

De nieuwe Historic Grand Prix Zandvoort app maakt een bezoek aan het historische race- en demo-evenement op 31 augustus en 1 en 2 september nóg leuker. Naast nuttige informatie, zoals live timing, zorgen selfie layers en aanbiedingen voor extra plezier. Download de gratis app, voor Android en iOS, vandaag nog!

Met de Historic Grand Prix Zandvoort app, ontwikkeld door MyLaps, beleeft elke bezoeker het historische topevenement nog intenser. De races en trainingen zijn bijvoorbeeld nog beter te volgen dankzij live timing en de Circuit Zandvoort tracker, die live laat zien waar de auto’s zich op het circuit bevinden. De app deelt nieuws en social media berichten van onder andere Circuit Zandvoort, coureurs en bedrijven met interessante, leuke achtergrondinformatie en aanbiedingen.

De plattegrond laat zien waar de raceklassen en demo-auto’s in de paddock staan opgesteld en wijst u onder meer de weg naar Bernie’s Bar & Kitchen.

Racy selfies

De Historic Grand Prix Zandvoort is elk jaar weer een ‘trending topic’ op social media. Rijders, teams en raceklassen delen hun belevenissen, de goede sfeer en het plezier dat ze beleven. Toeschouwers delen niet alleen de bijzondere races en demo’s, maar ook de bekende coureurs die ze hebben ontmoet met hun volgers. De Historic Grand Prix Zandvoort app biedt een extra dimensie met leuke selfie layers, waarmee elke bezoeker selfies kan maken als coureur of in een andere ‘racy’ setting. Dus: mis niks en installeer de app meteen!