Gassan en TUDOR doneren 6.000 euro aan Stichting ALS Nederland na veiling Historic Grand Prix Zandvoort

Gassan en TUDOR doneren 6.000 euro aan Stichting ALS Nederland na veiling Historic Grand Prix Zandvoort

Gassan en TUDOR, official timekeeper van de Historic Grand Prix Zandvoort, hebben voor veel blije gezichten gezorgd tijdens het driedaagse historische topevenement. De veiling van een zeer exclusieve TUDOR ‘winners edition’ kwam ten goede aan het belangrijke werk van Stichting ALS Nederland. Ook de racewinnaars werden verblijd met de bijzondere chronograaf.

Het is inmiddels een traditie: TUDOR ontwikkelt speciaal voor de Historic Grand Prix Zandvoort een even bijzondere als exclusieve chronograaf. De genummerde ‘winners edition’ is gebaseerd op de TUDOR Heritage Chrono Blue, voorzien van een speciale gravure.

De veiling van een ‘winners edition’ chronograaf voor een goed doel behoort ook tot de goede tradities van de Historic Grand Prix Zandvoort. Stichting ALS Nederland mocht na de veiling in de goedbezochte Paddock Club een cheque van 6.000 euro in ontvangst nemen. 

Clive Chapman ontvangt limited edition horloge

Voor de derde keer werd een autosport-persoonlijkheid verblijd met een TUDOR winners edition chronograaf, als waardering voor alles wat hij voor de autosport heeft betekend. Clive Chapman, de man achter Classic Team Lotus en zoon van de legendarische Lotus-oprichter Colin Chapman, was de gelukkige. Classic Team Lotus zet zich in voor het behoud en de promotie van klassieke Lotus formuleauto’s, waaronder uiteraard de Lotus Formule 1-bolides. Chapman en zijn crew kwamen met een prachtige collectie historische Formule 1-auto’s naar Circuit Zandvoort, waaronder de Lotus 49 van Chris MacAllister die in 1967 in handen van Jim Clark de Grand Prix van Nederland won.

Blij verraste racewinnaars  

De deelnemers aan de races van de Historic Grand Prix Zandvoort zijn extra gemotiveerd. Niet alleen vanwege het mooie evenement, de enthousiaste toeschouwers en het wereldberoemde circuit met zijn bijzondere historie. Gassan en TUDOR verblijden de racewinnaars traditioneel met een TUDOR winners edition chronograaf, een sieraad dat de gelukkigen dagelijks herinnert aan hun zegetocht.