Gassan en Chopard drukken gedenkwaardig stempel op Historic Grand Prix Zandvoort

Gassan en Chopard drukken gedenkwaardig stempel op Historic Grand Prix Zandvoort

Chopard, in samenwerking met Gassan Diamonds, was de ‘official timekeeper’ van de Historic Grand Prix Zandvoort 2018. Het Chopard Historic Grand Prix Zandvoort ‘winners edition’ chronograafhorloge vervulde drie dagen lang een hoofdrol.

De deelnemers aan de races van de Historic Grand Prix Zandvoort streden niet alleen voor de eer, een beker en kampioenschapspunten. Elf racewinnaars werden op het podium verblijd met de speciaal voor het evenement ontwikkelde Chopard Historic Grand Prix Zandvoort ‘winners edition’. Dit exclusieve chronograafhorloge (oplage: 25 genummerde exemplaren) is gebaseerd op de ‘racy’ Chopard Mille Miglia.

18.000 euro voor Prinses Máxima Centrum

Gassan en Chopard veilden een exemplaar van de ‘winners edition’ voor het Prinses Máxima Centrum, dat een unieke voortrekkersrol speelt in de strijd tegen kinderkanker. Het horloge leverde maar liefst 18.000 euro op, een bedrag dat Lot Jens van het Prinses Máxima Centrum met grote vreugde in ontvangst nam. Voormalig Formule 1-coureur Robert Doornbos, ambassadeur van het Prinses Máxima Centrum, overhandigde het chronograafhorloge aan de nieuwe eigenaar.

Historic Grand Prix Zandvoort race director in het zonnetje

Roland Bruynseraede is een wereldwijd bekende autosportpersoonlijkheid. De Belg was onder meer race director van de Formule 1 en de DTM. Deze rol vervult hij ook tijdens de Historic Grand Prix Zandvoort. Bruynseraede kreeg een Chopard Historic Grand Prix Zandvoort ‘winners edition’ als dank voor alles wat hij heeft betekend voor de autosport. Hij voelde zich vereerd. “Circuit Zandvoort is mijn tweede thuis”, vertelde hij. “Ik heb hier veel vrienden en ik hoop hier nog lang actief te zijn.”