Cadeauverpakkingen Historic Grand Prix Zandvoort grote hit bij Sinterklaas en Kerstman

Cadeauverpakkingen Historic Grand Prix Zandvoort grote hit bij Sinterklaas en Kerstman

Op 31 augustus en 1 en 2 september 2018 staat Circuit Zandvoort in het teken van de zevende Historic Grand Prix Zandvoort. De voorpret kan nu al beginnen met de Special Gift Packages, het ultieme cadeau voor elke autoliefhebber. De ‘racy’ verpakte toegangskaarten zijn een gegarandeerd succes in schoenen en onder de kerstboom. De Special Gift Packages zijn daarnaast het hele jaar door een waar droomcadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag.

Met nog driekwart jaar te gaan, is nu al duidelijk dat de Historic Grand Prix Zandvoort 2018 minimaal zo bijzonder wordt als de voorgaande edities. Het raceprogramma is van internationaal topniveau, datzelfde geldt traditioneel voor het uitgebreide demoprogramma. De Historic Grand Prix Zandvoort biedt ook komend jaar weer een overzicht van tientallen jaren autosportgeschiedenis, met onder meer Formule 1-auto’s en ‘Le Mans’ sportscars. Als echte autosportliefhebber wil je dat niet missen!

Blij als een kind

Sinterklaas en de Kerstman zijn grote fans van de Historic Grand Prix Zandvoort. Elk jaar maken ze veel autosportliefhebbers zo blij als een kind  met een Historic Grand Prix Zandvoort Special Gift Package. De goedheiligman en zijn collega uit het hoge noorden kunnen kiezen uit twee feestelijk verpakte cadeaus. De Day Voucher omvat twee dagkaarten, inclusief toegang tot het rennerskwartier en de hoofdtribune, en geeft recht op een gratis programmaboek. Voor 55 euro inclusief verzendkosten is elk decemberfeest gegarandeerd een succes. Bestellingen worden binnen twee werkdagen bezorgd.

De Weekend Voucher, met twee kaarten voor drie dagen lang genieten, is een voltreffer in elke schoen en onder elke kerstboom. Dit fraai verpakte geschenk kost 95 euro, inclusief verzendkosten en driekwart jaar voorpret.

Plaats hier uw bestelling

cadeaupakket met twee dagkaarten en 1 programmaboek voor € 55
cadeaupakket met twee weekendkaarten en 1 programmaboek voor € 95

 

Prijs inclusief bezorgkosten en BTW. Bezorging binnen twee werkdagen.

Uw gegevens

Bestelling op een ander adres laten bezorgen

Afleveradres