Cadeauverpakkingen Historic Grand Prix Zandvoort 2016 populair bij Sinterklaas en Kerstman

Cadeauverpakkingen Historic Grand Prix Zandvoort 2016 populair bij Sinterklaas en Kerstman

Op 2, 3 en 4 september 2016 vindt de vijfde editie van de Historic Grand Prix Zandvoort plaats op Circuit Park Zandvoort. Voor veel liefhebbers begint de voorpret op het moment dat zij een feestelijk verpakt cadeau in hun schoen of onder de kerstboom vinden. Een geschenkverpakking met twee toegangskaarten voor het evenement en een voucher voor het programmaboek is al te koop vanaf 45 euro.

Op vrijdag 2 september, zaterdag 3 september en zondag 4 september 2016 viert de Historic Grand Prix Zandvoort zijn eerste lustrum. Dat betekent dat het driedaagse evenement een nog groter autosportfeest wordt dan de eerste vier edities. Het lange aftellen is begonnen voor de 52.500 toeschouwers van de Historic Grand Prix Zandvoort 2015 en de overige fans.

Historic Grand Prix Zandvoort als geschenk

Traditiegetrouw introduceert de Historic Grand Prix Zandvoort vlak voor de feestdagen een tweetal Special Gift Packages. Sinterklaas en de Kerstman kunnen kiezen voor een cadeauverpakking voorzien van twee toegangskaarten voor één dag en een voucher voor het officiële programmaboek. Deze Day Voucher kost slechts 45 euro inclusief verzendkosten. In de Weekend Voucher zijn de dagkaarten vervangen door twee kaarten voor drie dagen. Dit ultieme cadeau kost 85 euro inclusief verzendkosten. Uiteraard zijn deze geschenken ook uitermate geschikt als verjaardagscadeau of ‘gewoon’ als leuke verrassing. U kunt de cadeaus bestellen op www.historicgrandprix.nl/cadeau. Inmiddels is ook de voorverkoop van de toegangskaarten begonnen.

Prachtig race- en demoprogramma

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het race- en demoprogramma. De organisatie van de Historic Grand Prix Zandvoort verwacht de deelnemende raceklassen en het tijdschema op korte termijn te kunnen presenteren. De meest spectaculaire en geliefde raceseries mogen we ook in 2016 weer verwachten. De poster van de Historic Grand Prix Zandvoort 2016, met tot de verbeelding sprekende ‘Le Mans’ bolides, licht al een tipje van de sluier op. Houd de website www.historicgrandprix.nl in de gaten!