Geef de Historic Grand Prix Zandvoort cadeau

Geef de Historic Grand Prix Zandvoort cadeau

De Historic Grand Prix Zandvoort 2018 vindt plaats op 31 augustus en 1 en 2 september. Met de cadeauverpakkingen van het evenement kan de voorpret nú al beginnen. Bestel uw Special Gift Package als gewild geschenk of trakteer uzelf en profiteer nog van de prijzen van afgelopen jaar!

Van vrijdag 31 augustus tot en met 2 september staat Circuit Zandvoort in het teken van de zevende Historic Grand Prix Zandvoort. Zoals de vele fans gewend zijn, wordt het weer een internationaal topevenement met toonaangevende historische raceklassen en bijzondere demonstraties. Het raceprogramma wordt een mix van populaire ‘oude bekenden’, zoals het FIA Masters Historische Formule 1-kampioenschap, maar ook aansprekende raceseries die voor het eerst hun opwachting maken.

Het demoprogramma vervult traditioneel een hoofdrol.

Geliefd cadeau
Een Historic Grand Prix Zandvoort Special Gift Package is het ultieme cadeau voor iedere autoliefhebber. Op deze pagina kunt u kiezen voor een cadeauverpakking met twee toegangskaarten voor één dag, plus het officiële programmaboek. Deze ‘racy’ verpakte Day Voucher kost slechts 55 euro inclusief verzendkosten. Het allermooiste geschenk is de Weekend Voucher, met twee kaarten voor alle drie de dagen en een voucher voor het officiële programmaboek. Dit cadeau om nooit meer te vergeten kost 95 euro.

De Day – en Weekend Vouchers zijn een slimme koop voor iedereen die zichzelf wil trakteren of op zoek is naar een cadeau.

Bij vragen kunt u contact met ons opnemen.


Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Bestelgegevens

cadeaupakket met twee dagkaarten en 1 programmaboek voor € 55

cadeaupakket met twee weekendkaarten en 1 programmaboek voor € 95

Uw gegevens


Klopt dit niet?
Optioneel je referentie voor op facturen.


Klopt dit niet?