Bezoekersinfo

Hieronder treft u het overzicht aan van belangrijke bezoekersinformatie voor de Historic Grand Prix 2020.

Boulevard ingang: De ingang bij de Boulevard Barnaart (ook bekend als zij-ingang) is dit evenement niet toegankelijk. Bezoekers die afkomstig zijn van de boulevard, dienen gebruik te maken van de Hoofdingang .
Buitenring gebied: Vanwege werkzaamheden, is het buitenring-gebied grotendeels afgesloten en niet toegankelijk voor publiek tijdens dit evenement. De hoofdtribune bij het rechte stuk is wel toegankelijk.
Terrein geopend voor publiek: Vanaf 8.00
Terrein gesloten: Voor publiek om 20.00
Publiekscatering: Geopend op diverse plaatsen
Toiletten: Geopend (gratis)
Minder validen: Faciliteiten geopend en aanwezig. In verband met grote toeloop, is het niet mogelijk om met uw blauwe invaliden-kaart te parkeren op de terreinen van Circuit Zandvoort. U dient hiervoor van te voren te reserveren. Raadpleeg ook deze pagina. Er is een maximum aantal mindervaliden parkeerplaatsen (op=op).
Parkeren – Parking A: Alleen mogelijk voor genodigden. Parkeerinvitatie verplicht.
Parkeren – Parking B: Zie parking C.
Parkeren – Parking C: Beschikbaar voor bezoekers – € 15,00 per dagparking, per auto (tip: bestel deze ONLINE!). Indien de parkeerplaatsen van Circuit Zandvoort volzet zijn, dienen bezoekers gebruik te maken van de parkeerplaatsen van de Gemeente Zandvoort (betaald parkeren).
(Huis)dieren: Het is niet toegestaan om (huis)dieren mee te nemen naar het circuit (in verband met overlast en schrikreacties van de dieren). Geleide-honden zijn wel toegestaan, mits dit vooraf is aangemeld via info@circuitzandvoort.nl.
Drones: Het vliegen met drones (zowel particulier als commercieel) is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Circuit Zandvoort.
Pinnen: Er zijn helaas geen PIN/ATM faciliteiten aanwezig dit evenement. Wel kunt u bij alle geopende horecalocaties met pinpas betalen.
Hoofdtribune: De hoofdtribune is toegankelijk voor alle bezoekers, ongeacht het type kaart. Plaatsen beschikbaar op basis van ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. Houd rekening met de covid-19 maatregelen en de 1,5 meter afstand tussen huishoudens.
Paddock Hill Grandstand: De heuvel gelegen tussen de Hunserug en Hans Ernst Bocht, ook bekend als Paddock Hill, is dit evenement geopend voor alle bezoekers. Er is geen tribune en men heeft geen toegang tot de Hospitality locatie op de heuvel.
Videoscherm(en): Er zijn dit evenement geen videoschermen aanwezig. Live-timing is beschikbaar via: https://livetiming.getraceresults.com/zandvoort