Bezoekersinfo

Boulevard ingang: De ingang bij de Boulevard Barnaart (ook bekend als zij-ingang) is dit evenement niet toegankelijk. Bezoekers die afkomstig zijn van de boulevard, dienen gebruik te maken van de Hoofdingang of de Parking C-ingang.
Terrein geopend voor publiek: Vanaf 7.30
Terrein gesloten: Voor publiek om 20.00
Publiekscatering: Geopend op Paddock 1, Paddock 2 en bij de hoofdtribune. Bezoek ook Bernies Bar & Kitchen!
Toiletten: Geopend (gratis)
Minder validen: Faciliteiten geopend en aanwezig. In verband met grote toeloop, is het niet mogelijk om met uw blauwe invaliden-kaart te parkeren op de terreinen van Circuit Zandvoort. U dient hiervoor van te voren te reserveren. Er is een maximum aantal mindervaliden parkeerplaatsen (op=op).
Parkeren – Parking A: Alleen mogelijk voor genodigden. Parkeerinvitatie verplicht.
Parkeren – Parking B: Zie parking C.
Parkeren – Parking C: Alleen mogelijk voor genodigden. Parkeerticket is verplicht (alleen voorafgaand aan het evenement te organiseren).
Parkeren bezoekers: Bezoekers dienen gebruik te maken van de parkeerplaatsen van de Gemeente Zandvoort en/of de gemeente Bloemendaal aan Zee (betaald parkeren).
Circuit Zandvoort Jaarkaart: De jaarkaart 2019 is dit evenement geldig., incl. toegang tot de overdekte hoofdtribune.
(Huis)dieren: Het is niet toegestaan om (huis)dieren mee te nemen naar het circuit (in verband met overlast en schrikreacties van de dieren). Geleide-honden zijn wel toegestaan, mits dit vooraf is aangemeld via info@circuitzandvoort.nl.
Drones: Het vliegen met drones (zowel particulier als commercieel) is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Circuit Zandvoort.
Pinnen: Er zijn helaas geen PIN/ATM faciliteiten aanwezig dit evenement. Wel kunt u bij bijna alle horecalocaties (incl. Mickey’s Bar, Heineken Paddock Bar en Bernies) met pinpas betalen.
Hoofdtribune: De hoofdtribune is toegankelijk voor alle bezoekers, mits in het bezit van een geldige dag- of weekendkaart (Paddock / Tribune). Plaatsen beschikbaar op basis van ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’.
Paddock Hill Grandstand: De Paddock Hill Grandstand is dit evenement niet geopend. Ook de heuvel waar deze tribune stond, is tijdens dit evenement niet toegankelijk.
Videoscherm(en): Tegenover de overdekte hoofdtribune staat op zaterdag en zondag een videoscherm opgesteld met beelden van de actie elders op het circuit. Ook nabij de Heineken Paddock Bar op Paddock 2 is een videoscherm aanwezig.