Actie in de paddock met Historic Grand Prix Zandvoort-partner Euromaster

Actie in de paddock met Historic Grand Prix Zandvoort-partner Euromaster

De stand van Euromaster, in het rennerskwartier van de Historic Grand Prix Zandvoort, was goedbezocht. Passanten werden uitgedaagd om deel te nemen aan het pitstop wielwisselspel, met als hoofdprijs een set Goodyear banden. Bezoekers kregen bovendien een gratis voertuigcontrole bij een Euromaster-vestiging aangeboden.

Ben jij in de wieg gelegd voor een carrière als pitcrew-medewerker van een Formule 1 team? Bezoekers van de Historic Grand Prix Zandvoort kregen het antwoord op de stand van Euromaster. Drie dagen lang werden in razend tempo racewielen gewisseld. De winnaar werd verblijd met een set Goodyear banden. “Wij werken dit weekend samen met Goodyear”, aldus de Marketing Formule Development Manager van Euromaster Eric Peters. Foto’s van Formule 1-auto’s lieten de succesvolle Formule 1-historie van Goodyear zien. Het bandenmerk won honderden Formule 1-races, waaronder twaalf keer de Grand Prix van Nederland.

Banden en onderhoud

“De bezoekers van de Historic Grand Prix Zandvoort kunnen hier kennismaken met Euromaster”, vervolgde Peters. “Automobilisten kunnen bij Euromaster terecht voor banden én onderhoud. Om dat te onderstrepen delen we vouchers uit ter waarde van € 12,95 voor een gratis ‘Mastercheck plus’, dat is een controle op twaalf essentiële punten. Denk bijvoorbeeld aan de remmen, de banden en het uitlaatsysteem. We vullen de vloeistoffen zo nodig bij, zoals olie en koelvloeistof, en brengen de banden op spanning met stikstof. Er zijn ruim 100 vestigingen van Euromaster in Nederland, dus er is er altijd een in de buurt.”