Aangepast programma Historic Grand Prix 2020

Aangepast programma Historic Grand Prix 2020

Vanwege de huidige corona-maatregelen kan de Historic Grand Prix in 2020 niet op de gebruikelijke wijze georganiseerd worden. Het programma is aangepast en het aantal beschikbare toegangskaarten is beperkt. Dagkaarten zijn verkrijgbaar voor € 25,00 per stuk. Voor de jongste racefans blijft het kinderkaartje voor slechts € 1,00 van toepassing.

 

 

 

 

Omdat het programma wordt aangepast, heeft de organisatie van de Historic Grand Prix besloten om bij de editie van 2020 een aangepaste ticketstructuur te hanteren. Deze ticketstructuur (en daarmee het gewijzigde tarief) past beter bij de andere evenement-opzet (niet zoals bezoekers gewend zijn van de Historic Grand Prix) en het beperkte aantal toegangskaarten.

Historic Grand Prix 2020
Het paddockprogramma is anders dan voorgaande edities, doordat dit jaar de focus meer ligt op de races en de raceauto’s van de deelnemers, dan de aankleding van de paddocks. Natuurlijk blijven de klassiekers met een unieke racehistorie alsnog te bezichtigen op paddocks. Bezoekers dienen wel rekening te houden met mogelijke aanpassingen in de paddock- en programmaindeling en mogelijke looproutes met eenrichtingsverkeer.

Veel races

Hoewel de corona-situatie bij veel liefhebbers van de historische autosport voor onzekerheid hebben gezorgd, is de animo onder coureurs groot om toch de autosport-actie weer te hervatten. Op dit moment hebben zeker 10 raceklassen aangegeven met hun deelnemers naar CM.com Circuit Zandvoort af te reizen, waaronder de Masters Historic Formula One serie, Masters Historic Sports Cars en Masters Endurance Legends. Daarnaast kent de Historic Grand Prix dit jaar een aantal nieuwe series, waaronder de Kampf der Zwergen, FHR 100 Meilen Trophy en Dunlop Historic Endurance Cup.

Nieuwe tickets Historic Grand Prix 2020
Binnen de aangepaste ticketstructuur voor de Historic Grand Prix 2020 zijn uitsluitend dagkaarten beschikbaar à € 25,00 per stuk. Het aantal beschikbare kaarten zal vanwege de corona-maatregelen zeer beperkt zijn. Wij adviseren u rekening te houden met een gewijzigde paddock indeling en eventuele looproutes met eenrichtingsverkeer. Tickets zijn alleen verkrijgbaar per dag. Er zijn geen weekendkaarten beschikbaar. Tickets voor de Historic Grand Prix 2020 zijn te bestellen via deze link. Deze tickets zijn al verkrijgbaar vanaf €25 waarbij u toegang heeft tot de volledige paddocks!