Historic Grand Prix Zandvoort-partners Gassan Diamonds en Tudor op het erepodium

Historic Grand Prix Zandvoort-partners Gassan Diamonds en Tudor op het erepodium

23-08-2016

Racewinnaars van de Historic Grand Prix Zandvoort worden op het podium verblijd met de speciaal voor het evenement ontwikkelde Tudor Heritage Chrono winners edition. Gassan Diamonds en Tudor veilen bovendien een exemplaar van de exclusieve chronograaf voor Stichting Onky Donky. De Historic Grand Prix vindt plaats van 2 tot en met 4 september op Circuit Park Zandvoort.

Gassan Diamonds en Tudor zijn niet alleen officiële partners van de Historic Grand Prix Zandvoort, Tudor is ook de ‘official timekeeper’ van het evenement. Samen geven ze een vervolg aan een mooie, jaarlijkse traditie. De Tudor Heritage Chrono winners edition die ter ere van de Historic Grand Prix Zandvoort is ontwikkeld, is voorzien van een speciale gravure en is genummerd.

De chronograaf is niet alleen bestemd voor de racewinnaars. Gassan en Tudor stellen ook een exemplaar beschikbaar voor een racecoryfee die veel voor de autosport heeft betekend. Vorig jaar werd Jan Lammers met het horloge verblijd.

Stichting Ony Donky

De veiling van een Tudor Heritage Chrono winners edition begint ook uit te groeien tot een traditie. De opbrengst is dit jaar bestemd voor het goede werk van Stichting Onky Donky. De stichting biedt kinderen met een beperking een onvergetelijke dag in het ‘Onky Donky huis’ in Ouwehands Dierenpark. Voormalig Formule 1-coureur Giedo van der Garde is ambassadeur van Stichting Onky Donky. De veiling vindt plaats op vrijdag 2 september, rond 18.00 uur in de Paddock Club ter hoogte van de Tarzanbocht.

Wie gaan de chronografen winnen?

Koop nu voordelig uw toegangskaartjes in de voorverkoop! Op zondag 4 september kunt u al voor 20 euro zien welke coureurs hun race winnen en vervolgens een Tudor Heritage Chrono winners edition ontvangen. Voor 40 euro heeft u drie dagen lang toegang tot de paddocks, de hoofdtribune en het duinterrein. Kinderen van 5 tot 12 jaar en onder begeleiding krijgen 50% korting, de allerjongsten hebben gratis toegang.