Paddock Club

Paddock Club

In het weekeinde van 31 augustus en 1 en 2 september 2018 is de Paddock Club ‘the place to be’. De Historic Grand Prix Zandvoort biedt een unieke kans om uzelf en uw relaties een onvergetelijke dag te bezorgen en nieuwe contacten te leggen. In de exclusieve Paddock Club, aan de gehele binnenzijde van de Tarzanbocht, ontbreekt het de gasten aan niets.

De eerste edities van de Historic Grand Prix Zandvoort waren een succes. Dat geldt met name ook voor de Paddock Club. De gasten genoten van het beste wat de historische autosport te bieden heeft, van de hoogwaardige catering, het zonnige terras en de gesprekken met relaties, coureurs en overige gasten. Tijdens de Historic Grand Prix Zandvoort 2018 bent u wederom welkom voor een meer dan bijzondere ervaring. Dit jaar wordt wederom de ‘Friday afternoon lounge’ gehouden van 14:00 tot 20:00 uur.

Bekijk brochure

VIP-arrangementen
De Paddock Club is niet alleen ‘the place to be’ voor ondernemers die relaties en zichzelf willen trakteren op een arrangement dat alle zintuigen streelt. De exclusieve club is er voor alle liefhebbers die de Historic Grand Prix op een bijzondere wijze willen beleven.

De Paddock Club zal – vanwege het succes van de voorgaande jaren – verder worden uitgebouwd en wederom aan de binnenzijde van de wereldberoemde Tarzanbocht worden gesitueerd. Op het terras heeft u een uitstekend zicht op de races. Tijdens een ‘Meet and Greet’ met de hoofdrolspelers op het circuit en gedurende de pitwalk hoort u alles over de bijzondere auto’s en de beslissende inhaalacties. Een parkeerplaats op het terrein maakt ook onderdeel uit van de diverse VIP-arrangementen.