Geef de Historic Grand Prix Zandvoort cadeau

Geef de Historic Grand Prix Zandvoort cadeau

De Historic Grand Prix Zandvoort 2017 vindt plaats tijdens de eerste drie dagen van september. Met de cadeauverpakkingen van het evenement kan de voorpret nú al beginnen. Bestel uw Special Gift Package als gewild geschenk of trakteer uzelf en profiteer nog van de prijzen van afgelopen jaar!

Van vrijdag 1 september tot en met zondag 3 september 2017 staat Circuit Park Zandvoort in het teken van de zesde Historic Grand Prix Zandvoort. Zoals de vele fans gewend zijn, wordt het weer een internationaal topevenement met toonaangevende historische raceklassen en bijzondere demonstraties. Het raceprogramma wordt een mix van populaire ‘oude bekenden’, zoals het FIA Masters Historische Formule 1-kampioenschap, maar ook aansprekende raceseries die voor het eerst hun opwachting maken.

Het demoprogramma vervult traditioneel een hoofdrol en wordt nog gevarieerder.

Geliefd cadeau
Een Historic Grand Prix Zandvoort Special Gift Package is het ultieme cadeau voor iedere autoliefhebber. Op deze pagina kunt u kiezen voor een cadeauverpakking met twee toegangskaarten voor één dag, plus het officiële programmaboek. Deze ‘racy’ verpakte Day Voucher kost slechts 55 euro inclusief verzendkosten. Het allermooiste geschenk is de Weekend Voucher, met twee kaarten voor alle drie de dagen en een voucher voor het officiële programmaboek. Dit cadeau om nooit meer te vergeten kost 95 euro.

De Day – en Weekend Vouchers zijn een slimme koop voor iedereen die zichzelf wil trakteren of op zoek is naar een cadeau.

Bij vragen kunt u contact met ons opnemen.